• 210 7213521
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευ - Παρ: 09:00 - 17:00

Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου (Κότσι)

Δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα στο βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι) και στην βασανιστική τριβή από το παπούτσι που απασχολεί κάθε πάσχοντα. Το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου, έχει πάχος μόνο 0.4mm και συνεπώς είναι το μοναδικό προιόν που μπορεί να φορεθεί άνετα με κάθε παπούτσι. Ταυτόχρονα πετυχαίνει την ελαχιστοποίηση από την τριβή αλλά και το πρήξιμο που επέρχεται από την καθημερινή χρήση των παπουτσιών αλλά και από παπούτσια για ειδικές περιστάσεις.
Με τον πιο απλό τρόπο ενδυναμώνει τον προσαγωγό του μεγάλου δακτύλου. Έτσι επιτυγχάνεται βελτίωση της βάδισης του πάσχοντα αλλά και της ισσοροπίας του. Η επιλογή μεγέθους ενδείκνυται να γίνεται βάσει του τρόπου χρήσης του σε συνδυασμό με τα ανάλογα υποδήματα. To Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου, διατίθεται - διαφορετικό για δεξί ή αριστερό πόδι.
Αραιώνει και αναζωογονεί τα δάχτυλα των ποδιών μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά, απελευθερώνοντας την ενσωματωμένη ένταση που έχει δημιουργηθεί από πολύ στενά παπούτσια και που μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία κάλων. Χωρίς θεραπεία οι κάλοι μπορούν να επιφέρουν κράμπες, αλληλοκαλυπτόμενα δάχτυλα ποδιών ή σφυροδακτυλία. Φορώντας το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου, ο πάσχοντας καταπολεμά την καθημερινή ζημιά των ποδιών του και νιώθει την ανακούφιση από την πρώτη στιγμή.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα διορθωτικά ασθενειών δακτύλων των ποδιών το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου, είναι η πιο φυσική ενναλακτική λύση που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα, και μέσα από τα παπούτσια αλλά και με παντόφλες, εύκολα και άνετα. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής του (με την στερέωσή του στην πτέρνα) επιτυγχάνει το απαλό τράβηγμα του μεγάλου δακτύλου μακριά από τα άλλα δάκτυλα, με συνέπεια να βελτιωθεί η ισσοροπία αλλά και να επιτευχθεί μια πιο φυσική ευθυγράμμιση. Και όλα αυτά επιτυγχάνονται είτε πρόκειται για άτομα με πολύ ενεργητικό lifestyle είτε για άτομα που θέλουν να το φορέσουν την ώρα της χαλάρωσης και επιστροφής στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Ενδείκνυται η αγορά δύο μεγεθών, ένα για να φοριέται μέσα από τα παπούτσια (πιο μικρό) και ένα για να φοριέται στο σπίτι (πιο μεγάλο) που θα επιτρέπει την πιο ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος στα δάχτυλα.

ΜΕΓΕΘΗ

17 - 19 cm
28 - 31,5
19 - 21 cm
32 - 35
21 - 23 cm
35 - 36,5
23 - 25 cm
37 - 39,5
25 - 27 cm
40 - 43
27 - 29 cm
43,5 - 46
29 - 32 cm
46,5 - 49
diorthotiko-kaltsaki_superfoot.jpg

Ηλικία όσων φορούν το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου.

Κύριος ‘Ογκος Αγοραστών είναι άτομα άνω των 35 ετών, που μπορούν να διαθέσουν το εισόδημά τους για την καλοζωία τους. Σε ποσοστό 67% άτομα άνω των 65 ετών υποφέρουν από βλαισό μεγάλο δάκτυλο κυρίως λόγω αρθρητικών παθήσεων (μελέτες που δημοσιεύτηκαν το 2010 στην εφημερίδα Foot and Ankle Research).Έτη


55+
32%
45 - 55
26%
25 - 45
21%
25 - 35
16%
<25
5%

Έτη


1 - 5
32%
45 - 55
26%
25 - 45
21%
25 - 35
16%
<25
5%

Μέσος αριθμός ετών που πονούσε ο ασθενής πριν χρησιμοποιήσει το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενών, επισκέπτεται τον θεράποντα ιατρό μέσα στα 5 πρώτα έτη από την εμφάνιση της δυσπλασίας. Ο θεράπων ιατρός έχει συνεπώς μεγάλο διάστημα που θα τον παρακολουθεί. Ο πάσχοντας θα πετύχει άμεσα τον πλέον ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο επίλυσης του προβλήματός του, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες καταλήξης στην εγχείρηση. Αλλά και όσοι δεν μπορούν να αποφύγουν την εγχείρηση, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την μετεγχειρητική τους περίοδο και όχι μόνο.


Προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι ασθενείς πριν το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου

Οι ασθενείς χρησιμοποιούσαν ένα συνδυασμό των ανωτέρω προιόντων/μεθόδων. Άρα το κόστος τους ήταν αθροιστικά μεγαλύτερο, και ο πόνος συνέχιζε. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πολλές φορές και μετά από εγχείρηση, η πάθηση μπορεί να επανέλθει. Συνίσταται λοιπόν η χρήση και μετεγχειρητικά αλλά και ως μέσο πρόληψης στο διηνεκές.

Μείωση Τριβής...

Για μείωση της τριβής και του πρηξίματος από τα παπούτσια

Ευθυγράμμιση...

Για την προσωρινή ευθυγράμμιση του μεγάλου δαχτύλου

Βελτίωση βάδισης...

Για την βελτίωση της βάδισης κατά την άσκηση ή το βάδισμα

Μείωση έντασης...

Για διαχωρισμό των δακτύλων και την μείωση της έντασης

Δραστηριότητες και ποσοστό ταλαιπώρησης από το Βλαισό Μεγάλο Δάκτυλο (Κότσι).

Και εδώ το διορθωτικό καλτσάκι του βλαισού μεγάλου δακτύλου χρησιμοποιείται σε παραπάνω της μιας δραστηριότητας. Συνίσταται λοιπόν να αγοράζονται δύο μεγέθη και να φορούνται αναλόγως της χρήσης. Έτσι θα επιτυγχάνεται και η μέγιστη διόρθωση του προβλήματος αλλά και η ξεκούραση του πάσχοντα.Δραστηριότητα


Στην δουλειά ή σε ορθοστασία
39%
Φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια
45%
Αθλούμενος/η
33%
Όλη την ώρα
19%
Στον ύπνο
16%

Ιδιότητες που έχει το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου, που αρέσουν περισσότερο στους ασθενείς

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το υλικό κατασκευής. Σημαντικό πλεονέκτημα στην χρήση είναι η άνεση και η υποστήριξη που προσφέρει (άρα η παρότρυνση για την αγορά δυο μεγεθών είναι δικαιολογημένη).

Λεπτότητα


Υποστήριξη


Άνεση


Υλικό κατασκευής


Ανθεκτικότητα


Αντοχή


ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΟΦ - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ (ΚΟΤΣΙ).

Το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου (Κότσι) έχει επιπλέον ιδιότητες σχετικά με αυτό το καινοτόμο για την Ελληνική αγορά προιόν.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΕΤΑΤΑΡΣΑΛΓΙΑ...
Στην πάθηση της μεταταρσαλγίας δυναμώνει τον απαγωγό του μεγάλου δακτύλου έχοντας σαν συνέπεια την μείωση της κάθετης μηχανικής πίεσης στις κεφαλές των μεταταρσίων.
ΠΤΕΡΝΑΛΓΙΑ...
ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑΤΑ...

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
Δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα στο βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι) και στην βασανιστική τριβή από το παπούτσι που απασχολεί κάθε πάσχοντα.

SuperFoot on Social

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 7213521
info@superfoot.gr
Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 149
Καισαριανή, ΤΚ: 16122