• 210 7213521
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευ - Παρ: 09:00 - 17:00

Αγαπητοί Συνεργάτες

Με την έναρξη της συνεργασίας μας απευθύνομαι προς εσάς και σας γνωρίζω με συντομία, το προϊόν που έχετε στα χέρια σας, έτοιμο προς διάθεση στο καταναλωτικό κοινό.

Α. Το “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” παθήσεων άκρου ποδός από την SuperFoot, αποτελείται από ελαστικό ύφασμα που εφαρμόζει πλήρως στο πόδι και καλύπτει το μεγάλο δάκτυλο και μέρος της ραχιαίας επιφάνειας του ποδιού. Στερεώνεται στην πτέρνα και φέρει τρύπα αποσυμπίεσης στην επιφάνεια του νυχιού του μεγάλου δακτύλου.
Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά προστατεύει, ισιώνει και ευθυγραμμίζει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού με τα λοιπά δάκτυλα και ενδυναμώνει τον απαγωγό του μεγάλου δακτύλου. Παράλληλα ελαχιστοποιεί την τριβή του βλαίσου μεγάλου δακτύλου με το υπόδημα και αποκαθιστά την πάσχουσα περιοχή.
Η τρύπα στην κορυφή του νυχιού του μεγάλου δακτύλου επιτρέπει την κυκλοφορία του αίματος και την αναπνοή του δέρματος. Ανακουφίζει από τον πόνο και βελτιώνει αισθητά την βάδιση και την ισορροπία ενώ συγχρόνως προλαμβάνει την επιδείνωση της πάθησης και προστατεύει από πιθανές παθήσεις του άκρου ποδός. Μπορεί να φορεθεί από οποιονδήποτε για λίγες ή όλες τις ώρες της ημέρας, για οσοδήποτε χρονικό διάστημα και με οποιοδήποτε υπόδημα ή παντόφλα.
Διατίθεται σε συσκευασία που περιέχει ζεύγη (αριστερό – δεξί) και σε διαφορετικά μεγέθη (XXS - XS - S - M - L - XL - XXL) ανάλογα με το μέγεθος του παπουτσιού του χρήστη. Το χαμηλό του κόστος, σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι με ένα και μόνο προϊόν επιλύονται πολλά προβλήματα, το καθιστά θελκτικό για τον καταναλωτή.

Β. Το “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” από την SuperFoot, είναι ΝΕΟ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ προϊόν, αντικείμενο της εφευρετικής ιδέας εμού του ιδίου, όπου και μου απονεμήθηκε ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ με αριθμό 1008741, από το αρμόδιο φορέα Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).
Συνεπώς το προϊόν “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” από την SuperFoot, που έχετε προς διάθεση στους πελάτες σας, τυγχάνει της προστασίας του Νόμου για τις εφευρέσεις, έτσι ώστε ΜΟΝΟ ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της οικονομικής εκμετάλλευσης της εφεύρεσης και να μη μπορεί ο οποιοσδήποτε να απομιμείται και να αξιοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο την εφεύρεση.

Γ. Το “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” από την SuperFoot, ως ιατροτεχνολογικό προϊόν, έχει καταγραφεί και ταξινομηθεί στο μητρώο ιατροτεχνολογικών προϊόντων με τη χρήση της ονοματολογίας GMDN (Global Medical Device Nomenclature) για την Ε.Ε. με αιτούντα εμέ τον ίδιον και έλαβε τον μοναδικό αριθμό 61907.

Δ. To λεκτικό ΣΗΜΑ Super Foot με ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ πέλματος κάτω άκρου διαχωρισμένο σε τρία μέρη, και σε χρωματική σύνθεση δύο χρωμάτων (γαλάζιο και κόκκινο), που φέρει η συσκευασία του προϊόντος, έχει κατατεθεί στο ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΑΤΩΝ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με δικαιούχο εμέ τον ίδιον. Έλαβε αριθμό σήματος 238800.
Συνεπώς το παραπάνω σήμα που χαρακτηρίζει το προϊόν προστατεύεται κατά τις διατάξεις του Νόμου, έναντι οποιουδήποτε τρίτου κάνει χρήση του σήματος με σκοπό τη διάκριση ομοίων ή παρεμφερών προϊόντων και την άντληση οικονομικού οφέλους.

Ε. To λεκτικό ΣΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ – SΟCK CORRECTOR με ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ δεξιού ποδός από την κνήμη και κάτω, σε θέση βηματισμού, το οποίο φέρει φορεμένο το διορθωτικό καλτσάκι, έχει κατατεθεί στο ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΑΤΩΝ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με δικαιούχο εμέ τον ίδιον. Έλαβε αριθμό σήματος 229862 και έγινε δεκτό με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων.
Συνεπώς το παραπάνω σήμα που χαρακτηρίζει το προϊόν προστατεύεται κατά τις διατάξεις του Νόμου έναντι οποιουδήποτε τρίτου προβεί σε χρήση του ονόματος και της απεικόνισης, προκειμένου να διακρίνει όμοια ή παρεμφερή προϊόντα.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα ότι το “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” από την SuperFoot, είναι ένα καινοτόμο προϊόν, ιατροτεχνολογικά άρτιο και αποτελεσματικό, εφοδιασμένο με όλες τις εγγυήσεις προστασίας έναντι οποιουδήποτε τρίτου που τυχόν θα επιχειρήσει την χρήση ή την εκμετάλλευσή του.
 
Εγώ ο ίδιος και η ομάδα των συνεργατών μου, με την πολυετή και συνεχώς βελτιούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία μας, υποστηρίζουμε το “ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΚΑΛΤΣΑΚΙ” και είμαστε δίπλα σας, συνεχώς και με κάθε τρόπο.
Επιπροσθέτως, με σκοπό τη διαφύλαξη της ποιότητας του προϊόντος μας το οποίο ανταποκρίνεται εξαιρετικά στον σκοπό για τον οποίο προορίζεται παρακολουθούμε την τυχόν διακίνηση στην αγορά ομοίων ή παρεμφερών προϊόντων, προκειμένου να προλάβουμε και να αποτρέψουμε την κυκλοφορία τους. Στον τομέα αυτό ΖΗΤΟΥΜΕ και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και τη δική σας βοήθεια.

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Αρβανιτάκης  Ποδολόγος - Ποδίατρος

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
Δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα στο βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι) και στην βασανιστική τριβή από το παπούτσι που απασχολεί κάθε πάσχοντα.

SuperFoot on Social

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 7213521
info@superfoot.gr
Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 149
Καισαριανή, ΤΚ: 16122